O nama

O nama

Naš je cilj pružiti vama, našim korisnicima, svesrdnu podršku u poslovanju te pomoći u daljnjem rastu i razvoju te smo stoga, nakon niza godina rada i iskustva u struci, u domaćem i međunarodnom okruženju, krajem 2012. godine osnovali DD Ekspert j.d.o.o.

Imati cilj vrijedan truda, cilj koji se polako, ali sigurno ostvaruje, to je jedna od tajni života za koju vrijedi živjeti. Prva i najvažnija obaveza ti je pronaći što želiš raditi i posvetiti se tome. Charlotte Perkins


Pristup

Naš pristup je individualan i proaktivan, isprepleten profesionalnošću i predanosti radu. Želimo sagraditi prijateljski odnos, biti vaša poslovna obitelj u koju ćete imati povjerenje i uz koju ćete se osjećati sigurno. Zajednički ćemo stvarati nove prilike za poboljšanja, suočavati se s problemima jer znamo da svaki problem ima svoje rješenje. U konačnici, naš se uspjeh može mjeriti samo uspjehom naših korisnika.

Naše osnovne djelatnosti su:

  • računovodstvene usluge
  • usluge strojarskog inženjeringa u području zavarenih konstrukcija
  • usluge ispitivanja materijala i zavara metodama bez razaranja (NDT ispitivanja)


Tu smo za vas

Javite nam se bez obaveze i dopustite da zajedno napravimo slijedeći korak prema razvitku i unaprjeđenju vašeg poslovanja. Ovdje smo za vas, radujemo vam se!

 

Prilike se ne događaju. Vi ih stvarate.Chris Grosser
Kad god vidite da netko vodi uspješan posao, budite sigurni da je jednom donio hrabru odluku.Peter Drucker