O nama

O NAMA

 

 

“Imati cilj vrijedan truda, cilj koji se polako, ali sigurno ostvaruje, to je jedna od tajni života za koju vrijedi živjeti. Prva i najvažnija obaveza ti je pronaći što želiš raditi i posvetiti se tome.”   Charlotte Perkins

 • Mi smo svoj cilj pronašli, znamo što želimo i tome se posvećujemo: osnovali smo obiteljsku tvrtku koja je za sada na početku svog postojanja, no njeni osnivači imaju niz godina iskustva u struci. Naša misija je pružiti vama, našim korisnicima, svesrdnu podršku u poslovanju te pomoći u daljnjem rastu i razvoju. Želimo sagraditi prijateljski odnos, biti vaša poslovna obitelj u koju ćete imati povjerenje i uz koju ćete se osjećati sigurno.

 • Naš pristup je individualan i proaktivan, isprepleten profesionalnošću i predanosti radu. Zajedno ćemo stvarati nove prilike za poboljšanja, suočavati se s problemima jer znamo da svaki problem ima svoje rješenje. U konačnici, naš se uspjeh mjeri uspjehom naših korisnika.
 • OSNIVAČI

   

   

  Dijana Vidović Obadić, dipl.oec.

  Rođena je 1974. godine. Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu završila je smjer Financije. Posljednjih 15 godina sakuplja iskustvo na svim područjima ekonomije (prodaja, nabava, marketing, računovodstvo, financije, plan i analize, naplata, vođenje projekata, kadrovi…), većim dijelom u međunarodnom okruženju, a uz to ima i 13 godina iskustva u poslovima vođenja. Voli raditi u vedroj i pozitivnoj atmosferi, a stres i tešku svakodnevicu neutralizira pjesmom i plesom.

  [email protected]

   

  Dejan Obadić, ing. strojarstva EWE

  Rođen je 1973. godine. Završio je Fakultet strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, smjer Proizvodno strojarstvo. Tijekom dosadašnjeg radnog iskustva, surađivao je s renomiranim međunarodnim kompanijama iz područja strojarskih konstrukcija i strojogradnje. Ima 15 godina iskustva u struci te 8 godina iskustva na poslovima voditelja za kvalitetu. U slobodno vrijeme opušta se vožnjom na motociklu.

  [email protected]

   

  DD EKSPERT j.d.o.o. - Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija"